Mikkelin Autoteknillinen Yhdistys ry

Senioritoiminta

Tulevat

 

Menneet

Autoteknillisen Seniori! Vieläkö alan tapahtumat kiinnostaa? Autokorjaamomessu ja Auto-18 tapahtuma ovat vajaan kuukauden päästä eli pe-la 9-10.11. 2018 Helsingissä. Sen vuoksi tiedustelen kiinnostaako osallistua yhteiskuljetuksella, jolloin autolla lähtö olisi pe-aamuna n klo 6.30 ja paluu viimeistään n 21 ellei sovita paluuta aikaisemmaksi.Junamatka aikataulun mukaan. Ilmoita haluatko mukaan viimeistään 21.10.2018. Halukasmäärän perusteella pyrin määrittelemään mahdolliset matkakustannukset ja tiedotan siitä vielä asianomaisille.Siis ilmoitus on sitova. Autokorjaamomessu on maksuton kun rekisteröityy etukäteen. Auto-18 näyttelyyn osallistuminen messualennuksella on 12 € T Veikko L

MILLOIN OLEN VIELÄ AJOKYKYINEN JA MITÄ AJO-OIKEUDEN UUSIMINEN EDELLYTTÄÄ ? MITÄ ON AJOKYKYKOE JA MILLOIN SE TULEE KYSYMYKSEEN ? MITEN IKÄÄNTYMINEN VAIKUTTAA AJOKYKYYN ?

Siitä on lupautunut kertomaan yhdistyksen kannatusjäsentämme edustava ja yhdistyksen jäsen autokoul.joht. Seppo Viljakainen.

Ajankohdaksi on sovittu torstai huhtikuun 7.päivä klo 14 - 15.30.

 

ARWOISA
AUTOTEKNILLINEN SENIORI
 
 
Vieläkö kytee entisajan autoteknillisen toiminnan henki syttyäkseen muistelujen ja mahdollisten tapahtumien merkeissä.? Ainakin moni on ilmaissut halukkuutensa osallistua.
Siinä tarkoituksessa allemerkinneet kutsuvat Sinut mukaan iltapäiväkahville
 
                       TORSTAINA 25.02.2016 klo 14 - 15.30, ETELÄ-SAVON KATSASTUS Oy:n tiloihin Rantakylään
 
Isännän puheenvuoron jälkeen saamme tietoa itsekullekin yhä useammin toistuvaan ongelmaan;
 
 MITEN SE NYT OLIKAAN ?
Eli kun muistamattomuus ei olekaan valikoivaa !!
 
Aiheesta on lupautunut kertomaan muistiasiantuntija, erikoissairaanhoitaja Orvokki Tuukkanen. Hän valoittanee myös;
Milloin kannattaa huolestua?

Orvokki on tehnyt elämäntyönsä muistisairauksien parissa ja on edelleen vapaaehtoistoiminnoissa mukana. Hän on ollut myös mukana MiAtyn naisjaoston toiminnassa.
 
Lopuksi keskustelemme, onko kiinnostusta kokoontua toistamiseen erilaisten aiheiden, matkojen yms merkeissä... ehkä myös autoalaa sivuten.
Tavoitteena, että vierivä kivi ei sammaloidu ja lystin pitoon on hyvä olla vähintäin kaks !
 
 
Tämä kutsu on lähetetty Mikkelin seudulla asuville (lähes 40) autoteknillisen liiton senioreille, joiden osoite on ollut saatavilla.
TERVETULOA !
 
Pyydämme järjestelyjen vuoksi ennakkoilmoittautimista viimeistään maanantaina 22.02.2016
Erkki Valjakka 040 5808882
Veikko Laukkanen 0400 657140